Executie Amsterdam

Als een incasso via de rechtbank behandeld wordt dan komt er na de zitting een uitspraak. Als deze in uw voordeel is dan dient er een executie Amsterdam plaats te vinden. U mag zelf de executie niet uitvoeren. Dit dient een speciale deurwaarder te doen die hiervoor wordt aangewezen voor de rechtbank. De deurwaarder heeft de rechten om een executie Amsterdam uit te voeren. Vaak wordt de executie uitgevoerd als de debiteur na de uitspraak alsnog weigert om te betalen. De schuldeiser komt dan letterlijk zijn schuld opeisen

Juridisch advies bij een executie Amsterdam

We snappen heel goed dat dit een traject is waar u misschien helemaal geen ervaring in heeft. Met de executie Amsterdam zorgen wij voor de perfecte begeleiding bij een executieverkoop of het innen en beslag leggen van producten en/of schulden. Wij zijn bij een gerechtelijk incasso van a tot z betrokken. Zo zorgen we ervoor dat de executie plaatsvindt en het vonnis van de rechter ook echt uitgevoerd wordt. Wij proberen u hierin te ontzorgen zodat alles netjes uitgevoerd wordt. Samen gaan we aan de slag om de debiteur alsnog te laten betalen via de gerechtelijke weg. Met een executie Amsterdam heeft u in ieder geval de juiste mensen om de zaak op te lossen.

Buitenlandse incasso proberen te verhalen

Vroeger was het vrij lastig om geld in het buitenland te innen als er niet betaald werd. Voor ondernemers was het daarom altijd een risico om met buitenlandse ondernemers in zee te gaan. Gelukkig is een buitenlandse incasso tegenwoordig een stuk eenvoudiger geworden. Wij hebben specialisten in diensten die weten hoe ze een buitenlandse incasso via de huidige wetgeving kunnen innen. Ze zijn op de hoogte van verschillende landen waar u mogelijk nog geld vandaan moet krijgen. Dubieuze debiteuren uit het buitenland kunnen nu op een professionele manier alsnog aangepakt worden.

Schakel onze experts in voor een buitenlandse incasso

Als u er als ondernemer niet in slaagt om een buitenlandse incasso te verhalen dan kan u op onze experts rekenen. Wij kunnen u helpen om een buitenlandse incasso alsnog te innen. Onze experts staan letterlijk op scherp om de rekening te innen. Een buitenlandse incasso hoeft echt geen probleem meer te zijn. Wij zorgen ervoor dat elk vraagstuk op professionele wijze wordt opgepakt en aangepakt. Samen gaan we aan de slag om een buitenlandse incasso toch nog te verhalen en de dubieuze debiteur volgens de buitenlandse wetgeving af te handelen.