Personal trainer

Ben je al meerdere keren naar de sportschool gegaan, maar lukt het niet om je doelen te halen? Of merk je gewoon dat je niet gemotiveerd genoeg bent om te blijven sporten? We raden je dan aan om een afspraak te maken met een personal trainer. Een goede personal trainer is perfect om mee aan de bak te gaan. Samen gaan we een plan opstellen om te sporten in de sportschool. Maar dit keer gaan we echt gemotiveerd aan de slag om doelen te halen. Je zal merken dat met een gemotiveerde personal trainer het meteen een stuk makkelijker wordt om gemotiveerd te blijven. Je hebt letterlijk een stok achter de deur om aan de slag te gaan in de sportschool.

Sporten wordt makkelijker met een personal trainer

Dankzij een personal trainer kan je sneller de juiste resultaten boeken. Hierdoor wordt het ineens een stuk makkelijker om aan het sporten te gaan. Maar ook om aan je doelen te werken. Een personal trainer heeft veel meer inzicht in wat voor jouw werkt en wat voor jouw niet werkt. Elk lichaam is anders en een personal trainer kan hier goed op inspelen. Vooral omdat een personal trainer er letterlijk bovenop zit. Zo wordt het ineens wel mogelijk om je doelen te halen. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak met een personal trainer. Zo kunnen jullie samen kijken naar de opties en mogelijkheden.

Personal trainer combineren met fysiotherapie

Misschien zijn er bepaalde beweegredenen waarom je contact hebt opgenomen met een personal trainer. Bijvoorbeeld omdat je lichamelijke klachten ervaart. Je kan dan eventueel fysiotherapie combineren met een personal trainer. We gebruiken bijvoorbeeld steeds vaker sport met fysiotherapie. Hierbij kunnen we extra technieken toevoegen aan je wekelijkse training. Wat dacht je bijvoorbeeld van dry needling? Dit is een effectieve methode om gespannen spieren aan te pakken. Het effect van dry needling is direct voelbaar. Je spieren ontspannen en zo wordt het eenvoudiger om te sporten en je doelen te halen.

Ervaar direct het effect van dry needling

Het verkrampen van je spieren kan gevolgen hebben voor je complete lichaam. Je krijgt hierdoor last van pijnklachten en spierknopen. Dit kan het gevolg zijn van dagelijkse klachten zoals hoofdpijn, rugpijn of nekpijn. Met dry needling kan je het probleem direct bij de bron aanpakken. Zonder vloeistoffen laten we de spieren direct ontspannen door op de juiste trickerpoints een naald aan te brengen. Maak direct een afspraak bij je fysiotherapeut om pijnklachten letterlijk bij de bron aan te pakken!