Time to party

Het is tijd voor een feestje. Het kan weer, het mag weer. Wat was het een zware en heftige tijd toen corona het nieuwe ‘normaal’ was. Gelukkig is deze moeilijke periode inmiddels grotendeels achter ons. Wat ook betekent dat zaken die voor corona zo vanzelfsprekend waren weer opgepakt kunnen worden. Het vieren van een feestje en het organiseren van evenementen is zo’n voorbeeld. Wil jij binnenkort een leuk evenement organiseren? Hieronder kan je meer lezen over een supertof idee voor jouw volgende evenement.
Tipje van de sluier? Je valt er niemand mee lastig! 

Feesten zonder geluidsoverlast

Bij het organiseren van een feest of evenement hoort natuurlijk muziek. Muziek zorgt voor sfeer, gezelligheid en brengt alle gasten in een leuke party stemming. Waar voor velen muziek het allerbelangrijkste onderdeel is, is het voor andere minder plezierig. Muziek zorgt namelijk vaak voor geluidsoverlast. Je kent het wel, het feestje komt net op gang en helaas volgen daarbij ook de eerste klachten voor geluidsoverlast. Je wil de muziek eigenlijk ook niet zachter of stop zetten want dan valt het hele feest in duigen. Daarvoor is nu een fantastische oplossing, je kan namelijk een silent disco huren. Nu hoor ik je denken, silent disco, hoe werkt dat? 

Silent disco hoe werkt dat? 

Een silent disco zorgt ervoor dat jij zorgeloos, samen met al jouw gasten, kan door feesten tot in de late uurtjes. Je huurt namelijk voor jouw gezelschap koptelefoons. Deze koptelefoons kan je bij veel ‘verhuurders’ in grote aantallen huren. Hierdoor hoef je niet bang te zijn of het überhaupt mogelijk is met een grote groep, want ja het is zeker mogelijk!

Via deze koptelefoons kan iedereen genieten van de muziek. Iedere koptelefoon kan zelf door de desbetreffende persoon harder of zachter worden gezet. Hoe ideaal, want ook dit is vaak een issue. Hoe hard kan en mag de muziek? Nu kan iedereen dit zelf regelen en bepalen. Een ander fantastisch pluspunt is dat de koptelefoons verschillende kanalen hebben. Meestal betreft dit drie kanalen. Op ieder kanaal kan je een andere playlist afspelen. Hierdoor kan je aan alle genre wensen voldoen. Draai bijvoorbeeld op kanaal één de top 40, op kanaal twee pop en op kanaal drie hardstyle. De keuze is reuze!