Vakantieparken en hotels in Nederland

Waar kun je als toerist verblijven in Nederland. Er zijn diverse mogelijkheden het hangt er een beetje vanaf of een gezin met kinderen een verblijfsplek zoekt of een pas getrouwd stelletje. Een gezin met kinderen zal eerder de vakantieparken in Nederland  aantrekkelijk vinden terwijl het pasgetrouwde stel eerder ge├»nteresseerd zal zijn in een hotelletje in de stad. In dit artikel vind je informatie en tips over de diverse mogelijkheden voor een verblijf op een vakantiepark maar ook informatie over een verblijf in Amsterdam, voor elk wat wils dus.

Vakantieparken

Allereerst is het handig je te bedenken in wat voor omgeving je je familie vakantie wilt vieren. Is dat dichtbij een strand, midden in de natuur of in de nabijheid van een grote stad. Je kunt altijd hotels in Amsterdam of een andere grote stad boeken. Wanneer je hierin een keus hebt gemaakt dan kan het echte zoeken beginnen. Zoveel parken, zoveel verblijfsaccommodaties. De parken hebben allemaal wel een restaurant, zwembad, midgetgolfbaan en een speeltuin. Maar er zijn ook parken die daar bovenop ook bijvoorbeeld nog een kinderboerderij hebben. Wanneer je kids gek zijn van dieren is dit natuurlijk een leuk extraatje. In de slaap accommodaties is een enorm aanbod. Zo kun je met je gezin in een geheel ingerichte boomhut slapen maar ook in een safaritent, een tiny house, een familiebungalow, een mobile home of een chalet. Boek wel tijdig want deze originele accommodaties zijn enorm populair.

Hotels in Amsterdam

Een hotel binnen de grachtengordel van Amsterdam is een goed uitgangspunt voor je zoektocht. Je stapt de deur uit en kunt direct langs de beroemde grachten van Amsterdam flaneren. De grachtengordel bestaat uit een reeks hoefijzervormige grachten. De Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. In het westelijk deel van de grachtengordel vind je de negen straatjes met daarin een overvloed van kunstgalerijen, restaurants, bars en boetiekjes. Mocht je nu toch een hotel wat buiten het centrum gevonden hebben dan is dit geen probleem. Je kunt een fiets huren om op ontdekkingstocht te gaan of je neemt een ander favoriet vervoermiddel, de tram. Ze rijden in overvloed en brengen je in no time overal naartoe. Het voordeel van Amsterdam is, hoe groot de stad ook is, de leuke plekjes en bezienswaardigheden liggen allemaal redelijk bij elkaar in de buurt.